Qumo Trainingen - Energiemanagement en Stresshantering

Renzia de Koning, trainer, coach en gecertificeerd HeartMath trainingspecialist

Het is mijn passie en diepe wens om meer hart te brengen in organisaties en bedrijven, kortom
meer hart in de zaak.

Qumo is Grieks en betekent ‘met hart en ziel’ en vanuit deze basis werk ik: vanuit mijn hart en met enthousiasme en betrokkenheid.

Als trainer en coach begeleid ik mensen in het verleggen van grenzen, verbeteren van gezondheid, verhogen van daadkracht en het versterken van persoonlijke groei.

Mijn lijfspreuk ‘go for what you really want in life’ heb ik een aantal jaren geleden van harte gevolgd door Qumo Trainingen op te richten. Twaalf jaar onderwijservaring en vijftien jaar in het bedrijfsleven, in verkoop en commerciële dienstverlening, hebben mij veel inzicht gegeven in organisaties en bedrijfsprocessen en de mensen die daarin functioneren. Deze ervaring vormt nu een goede basis voor het begeleiden van mensen naar verbeterde gezondheid en naar meer resultaat, veerkracht en vitaliteit.


Over de HearthMath methode

Jarenlang ben ik op zoek geweest naar het leggen van een verbinding tussen mijn hoofd en mijn hart en ik ben heel blij dat ik, door het toepassen van de technieken van de HeartMath methode, deze verbinding nu echt voel en ervaar. Het stelt me ook in staat om verbinding te leggen tussen mijn verstand en mijn emoties en daardoor ervaar ik meer balans en harmonie in mijn leven en meer helderheid in mijn denken. Ik zie het als een krachtige manier van zelfsturing en volgens mij is dat de kern van persoonlijk leiderschap. Voor mij is het een ongeëvenaarde methode om de kwaliteit van mijn leven te verbeteren.

En dit sluit naadloos aan bij de werkwijze van Qumo: het geven van kwalitatief hoogwaardige training en coaching op een deskundige, persoonlijke en hartelijke wijze.

De combinatie van inzicht en jarenlange ervaring in bedrijfsleven en organisaties maakt de trainingen van Qumo zinvol, leerzaam en leuk. Zonder zweverige poespas en zonder vage bokkensprongen.