Qumo Trainingen - Energiemanagement en Stresshantering

Waar draait het om

Bent u snel ge´rriteerd? Hebt u geen gevoel meer voor humor? Zit u vaak te piekeren? Eet u te veel? Drank? Chocolade? Koffie? Bent u vaker vergeetachtig? Hebt u vaker last van (hoofd)pijn, maag- en/of darmklachten, spierspanning? Voelt u zich de laatste tijd steeds vermoeid? Merkt u dat u minder weerstand hebt tegen griep of verkoudheid?

Qumo doorziet de oorzaken en doet er iets aan.

Qumo maakt mensen bewust van het mechanisme achter stress, hierdoor leren ze de momenten herkennen waarop stress hun handelen be´nvloedt. Moeheid, frustratie en niet lekker in je vel zitten zijn dan het gevolg. Dit is te voorkomen. Qumo leert hoe. Door blokkades weg te nemen, grenzen te verleggen en door individuele mogelijkheden te vergroten. De specifieke trainingsactiviteiten richten zich op het verhogen van daadkracht en effectiviteit en het versterken van persoonlijke groei.

Stressvermindering

In een training of coachingstraject leren mensen beter te relativeren en problemen in de juiste proporties te zien. Door nieuw ontdekte, wetenschappelijk onderbouwde technieken toe te passen, leren zij de negatieve gevolgen van stress in hun lichaam te verminderen zodat zij een betere gezondheid, meer energie en een hogere emotionele en mentale helderheid ervaren.