Qumo Trainingen - Energiemanagement en Stresshantering

Interessante links

HeartMath

Renzia is gecertificeerd en gespecialiseerd als hartcoherentie 1:1 coach en groepstrainer van HeartMath. Het HeartMath Instituut in CaliforniŽ houdt zich al decennia bezig met wetenschappelijk onderzoek naar de invloed die het hart heeft op onze perceptie, onze emoties en gezondheid. HeartMathheeft een programma ontwikkeld om optimaal in balans te komen. Dit programma biedt eenvoudige, praktische en overal toepasbare technieken en vaardigheden om je zowel fysiek, als mentaal en emotioneel in balans te brengen. Met behulp van deze technieken kan zowel je gezondheid als je prestatievermogen sterk verbeteren. Dit wordt zichtbaar gemaakt met behulp van een interactief computerprogramma, dat contact maakt met lichaamssignalen. Het HeartMath Stress Reductie Programma is toegespitst op de eisen van deze tijd; het is eenvoudig te leren, kent een zeer concrete aanpak, toepassing kost weinig tijd en laat snel resultaten zien.

www.heartmath.com

HeartMath Benelux

HeartMath Benelux is de Nederlandse vertegenwoordiging van het HeartMath Instituut in CaliforniŽ, Amerika.

www.heartmathbenelux.com

Speakers Academy

Renzia is verbonden aan Speakers Academy. Zij is regelmatig beschikbaar als dagvoorzitter en spreker op uiteenlopende bijeenkomsten.

www.speakersacademy.nl

Authenta

Centrum voor Authentieke en Geweldloze Communicatie. Renzia heeft in januari 2008 de vijfdaagse Basis Training gevolgd. Marshall B. Rosenberg is de Amerikaanse ontwikkelaar van het model voor Geweldloze Communicatie. Kernwoorden: bewustzijn, authenticiteit, eigen verantwoordelijkheid, communicatie, acceptatie van verschillen, gelijkwaardigheid en respect. Authenta over Bewustzijn: We zijn allemaal anders. We uiten ons anders, gedagen ons anders en denken anders. Als we ons bewust zijn van de verscheidenheid die er bestaat dan kunnen we die accepteren. Als we de verschillen accepteren, kunnen we onze verantwoordelijkheid nemen om ermee om te gaan. Verantwoord met onszelf en de ander omgaan, kan alleen als dat met respect en op een harmonieuze wijze gebeurt. Als we ons richten op authenticiteit en nieuwsgierig zijn naar het wezen van de ander, dan kan deze mens tot volledige ontplooiing komen.

www.authenta.nl