Qumo Trainingen - Energiemanagement en Stresshantering

Gastenboek

"De Heartmath methode is voor mij een verademing en een verrijking! Ik heb van de zomer het boek gelezen uw brein als medicijn van D. Servan-Schreiber, wat voor een deel gaat over hartcoherentie. Een evenwicht tussen hart en hersenen. Het sprak mij bijzonder aan, omdat het (via de emWave) ook meetbaar is. Het voelt inderdaad aan als een zacht evenwicht. Als doel van de training had ik mij gesteld om de piekerigheid en neteligheid uit mijn reactie te halen in vervelende situaties op de werkvloer, evenwichtiger te zijn dus. Dit is ruimschoots gelukt en het valt niet alleen mij op! Dit is voor mij zeer waardevol. Renzia, ik vond je lessen rustgevend, daadkrachtig, goed verzorgd en verhelderend. Ik heb met veel plezier je cursus gevolgd en geniet van het resultaat."
Monique Arts


"Voor mij is de EmWave d oplossing om van voortdurend malende gedachten af te komen. Het is een apparaatje dat met een clipje aan je oor vastzit en je hartslag registreert. Het geeft onmiddellijk aan of je in je hoofd zit of rustig, met aandacht bij je hart, ademhaalt. Voor mij een ideale manier, want de gedachten komen meestal zonder dat ik me dat bewust ben. Ik ben door deze techniek in een paar weken veel rustiger geworden, slaap weer goed en voel me een stuk beter. De methode is prachtig in zijn eenvoud. Ik kan het iedereen aanbevelen."
Machteld Trip


Ik vond het een leerzaam traject en ik heb de doelstelling behaald om een extra tool te hebben om stress beter te hanteren. Dank je wel voor je inzet en kennis en kunde op het gebied van coherentie en de Emwave technologie.
Ik vond het een effectieve cursus!
Medewerker financile instelling / bank


Met de HeartMath technieken van Renzia krijg je niet alleen meer inzicht en informatie over stress en stressreductie, je oefent ook. Doordat het een methode met biofeedback is, zie je gelijk resultaat en reactie van je lichaam. Dat maakt dat de training behalve prettig ook zeer praktisch is en thuis of op het werk ECHT toepasbaar wordt. Renzia zelf is een plezierige, rustige trainer. Het was fijn om dit programma bij haar gevolgd te hebben. Dank je wel Renzia!
Elles Goes


"In een periode van veel onzekerheid en stress vond ik jouw Stress Reductie Programma training een waar geschenk uit de hemel.
Het is een hele leuke training waar je meteen resultaat ziet van hetgeen je hebt geleerd. Ik ben heel blij dat ik het heb gedaan, want ik ben me nu meer bewust dat ik zelf actief kan bij dragen aan mijn eigen welzijn en innerlijke rust. Het allerbelangrijkste, dat een mens zich maar kan wensen, toch? Ok kan ik op elk moment dat ik stress voel, bijvoorbeeld omdat ik me wil concentreren op een moeilijk gesprek, bewust kiezen om een helder hoofd te hebben, door actief de HeartMath technieken toe te passen. Op deze manier maakt mijn systeem positieve hormonen aan, waardoor ik me tevens fit en vitaal voel.
Ik vind de EmWave een mooi, handzaam apparaatje, dat uitnodigt elke keer weer te oefenen. Het maakt mij blij te zien en te horen hoe ik kan schuiven van de stresszone naar de stressvrije zone. Tot nu toe heeft het oefenen mij veel innerlijke rust gebracht. En daar wil ik meer van."
Barbara Kwa


"Wat betreft het HeartMath Stress Reductie Programma dat ik bij jou gevolgd heb, kan ik kort zeggen dat het mij geholpen heeft om stress de baas te blijven. Dat wil zeggen dat ik berhaupt minder stress ervaar sinds ik de technieken ken en toepas. En als ik in een stressvolle situatie verkeer, kan ik m.b.v. de technieken ervoor zorgen, dat het niet uit de hand loopt en voorkomen dat de stress mij de baas wordt.
Jeanette Hultzer, Hultzer Coaching


"De HeartMath technieken zijn voor mij te gebruiken in de auto, op het werk en thuis. Door in acute situaties rust te brengen in mezelf, kan ik helderder denken en daardoor heb ik de mogelijkheid om een oplossing te bedenken of met een alternatief op de proppen te komen.
Een inzicht dat ik heb gekregen is dat het belangrijk is dat ik kordater optreedt, zodat ik duidelijker ben naar anderen toe. Dit is voor mijzelf ook veel verhelderender en het geeft een prettig gevoel.
Wat nieuw voor me is, is het "bevriezen" van een stressvolle situatie, een oplossing zoeken en als eindresultaat een positief gevoel en een helder inzicht of idee naar voren krijgen. Zodat je uit iets stressvols iets positiefs krijgt. Het een positieve lading te geven ipv een negatief gevoel te blijven houden."
Inge Staalduinen