Qumo Trainingen - Energiemanagement en Stresshantering

De HeartMath Methode: optimaal presteren door hartcoherentie

HeartMath is dé nieuwe manier om optimaal te presteren en in balans te komen. Het is een wetenschappelijk bewezen methode die werkt aan het optimaliseren van je prestatieniveau en het reduceren van stress door het vergroten van je hartcoherentie.
Het programma biedt eenvoudige, praktische en overal toepasbare technieken en vaardigheden om je van je emoties bewust te zijn, ze te managen en te sturen. Het is een manier om je zowel fysiek, als mentaal en emotioneel in balans te brengen. De techniek is gebaseerd op jarenlang wetenschappelijk onderzoek door het HeartMath Instituut in Californië in samenwerking met neurologen en cardiologen van verschillende universiteiten. Dit heeft geresulteerd in technologie die de fysiologische factoren van stress meetbaar maakt.

Met behulp van de eenvoudige, door HeartMath ontwikkelde, technieken kan zowel je gezondheid als je prestatievermogen sterk verbeteren. Dit wordt zichtbaar gemaakt met behulp van een interactief computerprogramma, de emWave PC, dat contact maakt met lichaamssignalen. Aangesloten op de PC zie je direct wat er in je lijf gebeurt. Dat onderscheidt deze methode duidelijk van andere methodes.


Resultaten

De resultaten mogen er zijn!
Sinds 1991 heeft het HeartMath Instituut in Californië een grote hoeveelheid wetenschappelijk bewijs geleverd dat de methodiek werkt. De gepubliceerde research laat o.a. de volgende effecten zien:

  • Optimalisatie van het prestatieniveau
  • Toename van het vermogen om onder hoge druk kalm, alert en effectief te zijn
  • In volle kracht komen te staan
  • Verbeterde gezondheid
  • Afname van stress en werkdruk
  • Toename van doelgerichtheid
  • Verbetering van leerprestaties
  • Verbetering van balans in werk- en privéleven
  • Beter in je vel komen te zitten

Het HeartMath programma is toegespitst op de eisen van deze tijd. Het is eenvoudig te leren, kent een zeer concrete aanpak, toepassing kost weinig tijd en het laat snel resultaat zien.
Daarnaast is het meetbaar, visueel inzichtelijk en wetenschappelijk bewezen effectief.

Qumo Trainingen biedt met veel plezier HeartMath training en coaching aan zowel voor bedrijven en organisaties als voor individuen.